(?)

Hoera, een hond!

Wat we allemaal graag willen is een leuke, sociale, vriendelijke, gehoorzame en gezellige hond in huis en tijdens de wandelingen.

En het mooie is.....dat kan in principe ook, ongeacht ras of leeftijd van de hond.
Om dit doel te bereiken zijn er wel een aantal zaken van belang.
Deze workshop is erop gericht om u allerlei tools en tips aan te reiken om u op weg te helpen dit doel te bereiken.

De workshop is dan ook zeer geschikt voor het hele gezin, immers het is van belang dat binnen het gezin alle gezinsleden hetzelfde doen en denken om de hond een veilig en liefdevol thuis te kunnen geven.

Afhankelijk van uw wensen (en uw ervaring met honden) kunt u kiezen of u alleen de basis workshop wilt volgen, of dat u de basis workshop wilt uitbreiden met één of meer aanvullende modules. 

De basis workshop bevat de van belang zijnde informatie en tips over de onderwerpen: 1. Begrijp je hond (met o.a. uitleg over de Hondentaal en de kalmerende- en stress signalen), 2. Wees een goede (bege)leider voor je hond (o.a. bespreken van de omgangsvormen buiten) en 3. Train je hond (algemene tips).
De aanvullende modules bestaan uit de volgende onderwerpen:
- Socialisatie van uw pup en informatie over het socialiseren van de pup op basis van de Socialisatieplanner
- Algemene tips over verzorging en opvoeding van de hond
- Persoonlijke begeleiding bij de basistraining van uw hond (zit, af, blijf, volg, hier)

Deze goed gevulde informatieve workshop kan in zijn totaliteit dan ook uit meerdere modules bestaan en kan daarmee ook meerdere dagdelen gaan omvatten.
U kunt uw interesse voor deze workshop aangeven door het contactformulier in te vullen of een email te sturen met uw contactgegevens, de samenstelling van uw gezin en de gegevens van uw hond (ras, leeftijd, herkomst).

Na ontvangst van uw gegevens wordt er contact met u opgenomen om uw wensen verder te bespreken en de gehele workshop op maat samen te stellen. De gemaakte afspraken worden vervolgens schriftelijk aan u bevestigd, waarna in overleg de (eerste) afspraak wordt ingepland. 
De workshop wordt gegeven op locatie bij Buddy4Soul.

Planning en kosten:
Het betreft een op maat gemaakte workshop, de planning en kosten zijn afhankelijk van de gemaakte afspraken.